SZPATUŁA CUKIERNICZA KĄTOWA 200MM
Yato YG-02414
Szpatuła cukiernicza wygięta o długości całkowitej 330mm.
Wykonana z najwyższej jakości stali nierdzewnej SS420 o grubości profilu 1,0mm.
Szpatuła jest bardzo wytrzymała, a jednocześnie elastyczna.
Elastyczne ostrze z zaokrągloną końcówką ułatwia rozprowadzanie masy cukierniczej.
Plastikowa rączka w czarnym kolorze o długości 125mm gwarantuje wysoki komfort pracy i wygodę użytkowania.
Szpatuła jest łatwa w utrzymaniu czysztości. Można myć w zmywarce.
Długość [mm]: 330
Grubość [mm]: 1
Materiał: SS 420
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.