Strzykawka do nastrzykiwania mięsa 50ml 3 igły
POLECAMY PRZY ROBIENIU WYROBÓW WĘDLINIARSKICH – nastrzykiwarka do mięsa pomaga w przygotowaniu smacznych
i dobrze doprawionych wyrobów wędliniarskich. Umożliwia nastrzykiwanie mięs zalewą solną,
co przyspiesza ich peklowanie i sprawia, że jest ono równomierne nasolone, a także pozwala na przyprawienie mięsa „od wewnątrz”.
WIELOKROTNEGO UŻYTKU – igły i strzykawka do mięsa mogą być z powodzeniem wykorzystywane wielokrotnie.
Po skończonej pracy należy je tylko umyć i wysuszyć, a będą gotowe do kolejnych nastrzykiwań.
AŻ TRZY RÓŻNE IGŁY W ZESTAWIE – w komplecie znajduje się nie tylko strzykawka do szynki o pojemności 50 ml, ale również trzy igły.
Każda z igieł jest inna, co zwiększa możliwości zastosowania strzykawki do mięs.
Znaleźć można tu igłę z jednym otworem, dwoma otworami oraz pięcioma otworami.
GUMOWA USZCZELKA – nastrzykiwarka do mięsa wyposażona została również w przydatną uszczelkę gumową.
Dzięki temu nie trzeba martwić się, że marynata będzie z niej wyciekać, zamiast trafiać do mięsa w odpowiednim miejscu.
SPECYFIKACJA:
pojemność: 50 ml
mocowanie igieł: luer
ilość igieł: 3
waga: 0,095 kg
wymiary: 7,7/23/3,5 cm
W ZESTAWIE:
strzykawka
3 igły
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.